Какво да подарим за Коледа на любимите ни хора е тежък мисловен процес, който обикновено достига до своя гениален пик едва минути преди да настъпи празника. Това води до много изтормозено и трескаво обикаляне по магазините и блъскане с тълпа от също толкова изтормозени и забързани хора.
Under The Line реши да ти подари за Коледа 12 идеи за cool подаръци, благодарение на които ще можеш да се радваш на празника уютно сгушен на дивана с чаша горещ шоколад.

1

Лего човечетата са брошки от благородни метали на новия български дизайн колектив PART. Една от многото гениални идеи, които се раждат на наша почва напоследък. Намират се в галерия А+ на цени от 100 до 300 лв.

2

Очилата VAVA не са просто красив аксесоар, а един различен дизайн обект, вдъхновен от геометричните плоски форми в промишления дизайн през 80-те. Изработени са от целулозен ацетат, който е 100% рециклируем и плоски кристални стъкла. 885 лв. от Detailor.

10

Шапка от любимия ни български стрийт бранд. Пет панелна, в ярко розово (но има и други цветове).
Дело на талантливото трио от 45str. Цената е 70 лв.

3

L’omo instant, подобно на Polaroid прави мигновени снимки и може да улови всички незабравими мигове през предстоящата година. Идва в комплект с 3 обектива, подходящи за различните творчески нужди. Наличен е в няколко цвята. 299 лв. от Photosynthesis.

5

Освен че са перфектният персонален подарък, чашите на датския бранд Design Letters са задължителен елемент в дома на всеки любител на скандинавския дизайн и минимализма. Всяка чаша е на цена от 29 лв. в магазин Jelanie.

11

Мъжки обувки United Nude с чист и структуриран дизайн, който разкрива геометричния характер на бранда. В класическо черно от Totally Erected Store на цена 279 лв.

12

МОА на Mirko Buffini Firenze е аромат с пикантни връхни нотки на индийско орехче и канела. Средните нотки са жасмин, момина сълза и лавандула, а базовите са кедър, сандалово дърво и мускус. 290 лв. от Plus Zero Concept Store.

7

PyroPet свещите са поредната гениална и леко зловеща дизайн идея с исландки корени. Те са под формата на различни животни с геометрични форми и могат да се открият само в Detailor. Котето на цена от 87 лв., а зайчето – 74 лв.

9

United Nude се заиграват с класическия Chelsea boot, като добавят еластичен елемент в ярко оранжево и хромиран геометричен ток, създавайки поредния си Cutting edge дизайн. 380 лв. от Totally Erected Store.

4

Blood Concept създават парфюми, които се фокусират върху индивидуалната идентичност на всеки от нас. Идеален начин да покажеш на човека до теб, че е специален. 270 лв. от Detailor.

8

Раниците на Pack Max са от онези аксесоари, които не остават незабелязани и често провокират непознати хора да те спират по улицата и да те питат откъде си се сдобил с тях. Ние издаваме тайната – продават се само в Дoмоcharm в няколко различни цвята за 195 лв.

ajajja

Подаръчният комплект Andromeda, съдържа висок клас козметика за ръце и тяло на Aesop. Марка, която използва изцяло естествени съставки и не тества продуктите си върху животни! 165 лв. от Plus Zero Concept Store.