Още с влизането усещаш особен уют и разбираш, че селекцията от продукти е дело на екип с по-различно и фино отношение към нещата, които могат да направят дома ти уникален. Освен че изглеждат страхотно, артикулите са повече от функционални и всеки има своя собствена история, която персоналът с готовност разказва.

Наоколо може да намериш всичко, от което не си знаел, че имаш нужда – например чашки с форма на гърлото на стъклена бутилка или куче, което може да побере всички кабели в стаята, така че да не се виждат. Личи си, че в изработката на всеки продукт е вложено много внимание и голяма част от тях имат невероятно ниво на детайлност. Зад някои стоят сериозни каузи – часовниците на фондация One Face са в 9 различни цвята, всеки подкрепящ различна кауза – белият за глада, черният за рака, червеният за СПИН, синият за намаляване употребата на въглища. Артикулите са чудесни и като подаръци, защото всяко нещо носи свой специален заряд, а какво по-хубаво от това да подариш нещо, което ще донесе настроение у дома.

DSCF2527
DSCF2522
DSCF2526
DSCF2521
Собствениците споделят, че целят продуктите, които подбират, да бъдат в крак с времето и дори леко да го изпреварват. Всеки от тях съответства на определено търсене и няма случаен избор. Тук е мястото, където можеш да намериш тефтерче с релеф на крушка за спонтанните ти идеи, дизайнерска колекция коли и самолети, солница и пиперница във формата на мишка и сиренце или яйце, от което пораства истинско живо растение.
DSCF2508
DSCF2509
DSCF2510
DSCF2512
Персоналът е повече от любезен и превръща пазаруването в уникално преживяване, а усещането, с което си тръгваш, те кара да се върнеш отново, за да намериш още едно съкровище, с което да внесеш още малко красота в дома си.
DSCF2519
DSCF2517
DSCF2518
Дomocharm се намира на ул. Иван Шишман 27 и работи всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. Можеш да ги последваш във Facebook или да разгледаш снимки на някои от предлаганите продукти тук.