[wide]N.O.H.A.[/wide]

Може би някои от вас се чудят какво е N.O.H.A., а други направо ще се досетят, че това са Noise of Human Art — drum & bass банда, основана през 1995 година от чеха Philip Noha и нюйоркчанина MC Chevy. С шест албума в дискографията си, днес колоритната група се утвърждава като част от поп-авангарда на европейската музикална сцена.

N.O.H.A. пристигат в София на 7 септември, за да повдигнат духа и стъпалата ти в клуб Маймунарника чак до сутринта. А за да ти докажем, че това е възможно, решихме да раздадем двойни покани на трима от вас, които ще изтеглим на случаен принцип на 3 септември. Билетите са ограничени, но ти можеш да подсигуриш присъствието си на събитието единствено като ни изпратиш своето име, email и телефон.

Партито с N.O.H.A. в Маймунарника се случва от 19:30 на 7 септември. Билетите могат да бъдат закупени срещу 20 лв. директно от Маймунарника или в Ticketstream. Научи повече във Facebook или чуй музиката им в SoundCloud.

Победители

Жребият изтегли имената на Димитър Кирилов, Никола Горялов и Теодора Горанчева. Честито! Under The Line ще се свърже с тях, за да разберат как могат да получат своите двойни покани, с които ще могат да посетят събитието с приятел.