SAVA и актьорът Станислав Кертиков искат първо да споделят своите музикални предпочитания сред по-тесен кръг от хора. Оттам идва и името, което предполага, че информацията за партито се предава от уста на уста. Стилът е хип-хоп, както от мейнстрийм средите, така и ъндърграунда, но поднесен с много отбрана селекция на изпълнители, които владеят сцената сега, а именно Kendrick Lamar, SchoolboyQ, Danny Brown, A$AP Mob, PARTYNEXTDOOR и т.н. Зад пулта е SAVA, който никак не крие колко се кефи да миксира точно тези парчета.

В деня на влюбените, на любителите на хубавото вино или в тази “обикновена” събота, SAVA ни споделя един микс, носещ #BKS звученето, но и част от любовното настроение на днешния ден. Селекция от нежни парчета, които ще допринесат за завършеност на обстановката, особено ако имате планове с любимия човек и искате музиката да е средство за сближаване.

Няколко дни преди събитието ще очакваме още един микс с по-конкретно за предстоящото #BKS парти звучене. Мястото е The Agency Bar, а датата — 26 февруари. Aко сте фенове на тази музика и сте мислили, че за вас в София място няма, то току-що го намерихте. Самият SAVA споделя, че именно това е неговото виждане за хип-хоп звучене и парти.

Повече информация за партито Best Kept Secret ще откриеш във Facebook.