EXE TEAM: Чавдар, Кала, Мони, Акрам и Павел.

Exe_ekip

Какво е ЕXE?

Серията събития EXE са по-различни ивенти, които излизат извън рамките на типичния парти гиг.

Какво да очакваме?

Нестандартни локации и верни на стила си артисти, които пресъздават своята идея за различно, модерно и запомнящо се събитие.

Как го правите?

Всеки от нас има различни способности и отговаря за нещо индивидуално, а в същото време и за всичко останало. Идеите се раждат мигновено и лесно всеки път, когато се събираме да работим заедно. Разбира се, около нас има и обръч от приятели и организации, които много ни помагат. Идеята на EXE никога не е била да сме различни на всяка цена. Ние имаме свой вкус и насока и просто се придържаме към тях.

Разкажете ни за предстоящото си събитие.

За нашия епизод IV се завръщаме с нова локация, нови артисти и нова тематика. Обръщаме поглед към изоставен супермаркет, който ще бъде превърнат по нестандартен начин в нещото, което ние от EXE наричаме The Butchery. Разбира се, няма да разкрием всичко, което сме подготвили, но за да задоволим любопитството ви, ще споделим лайнъпа за 19 март @ The Butchery. Като стана дума за лайнъп, решихме да подберем нестандартна селекция от артисти, които никога не са били в България, но повечето от вас искат да чуят от доста време насам: JORAN VAN POL, RON COSTA и RUB A DUB, а closing set-ът ще бъде на Pavel Petrov.

Повече информация за събитието:
https://www.youtube.com/watch?v=ajhe7pw8zf8
www.exebg.com
ww.facebook.com/exe.bg