HERTZOG е съвсем прясно създадена марка за дрехи, която стартира със семпла, но изключително силна линия тениски и суитшърти. Отличават се с изчистен, класически дизайн, което ги прави перфектна компания за почитателите на съвременния градски стил и ърбан култура. Ще ги познаеш по необикновеното лого – геометричен образ на мече, което ни напомня, че се крие благородник във всеки от нас.
Повече за бранда ще разберем от самия му създател – Георги, който сподели пред Under The Line как започна всичко и какво да очакваме в бъдеще от клуба на градските благородници HERTZOG.

Georgi

Как реши да правиш тениски и суитшърти? Откъде тръгна цялата идея?

Идеята за марката тръгна още от миналата година. Имах желание да нося дрехи с изчистен дизайн, но същевременно ефектен външен вид. Реших да създам свой бранд, базиращ се на семплия стил.

Херцог е благородническа титла, има ли някаква скрита история зад името на марката?

За мен благородството е качество, което всеки един от нас притежава. Не всеки се ражда “Херцог”, но всеки носи благородството в себе си…..а защо не и върху себе си?

Negative0-06-06(1)

Negative0-08-07(1)

В известния детски анимационен сериал “Гумените мечета” техен враг беше именно Херцог Трън. Каква е връзката между HERTZOG и геометричния образ на мечето от твоите тениски?

Да, като малък съм гледал филмчето, но не мисля, че е повлияло върху името и логото на марката. За мен в погледа на полигоналната мечка се крие нещо, което всеки може да интерпретира по свой начин.

Да очакваме ли и геометрични принтове и на други животни или само мечета?

На този етап не мисля, че ще участват други животни в дизайна на дрехите.

Negative0-36-36(1)

Negative0-21-21(1)

Как смяташ да пребориш конкуренцията, какво прави HERTZOG различен?

Конкуренцията със сигурност е голяма, но в днешно време тя съществува навсякъде. Марката се отличава с усещането за принадлежност. Long Live Nobility.

Изненада ни с нов продукт на снимките – ръчно изработен, плетен шал. Мислиш ли да разширяваш още гамата от продукти?

С ръчно плетения ни шал се поставя акцент върху качеството на продукта и отношението ни към клиента и това е само началото.

Как можем да се сдобием с тениска или суитшърт HERTZOG?

Всеки, който се интересува от HERTZOG може да ни потърси в социалните мрежи, като скоро ще имаме сайт предоставящ пълната информация, свързана с бранда.

Negative0-14-14(1)

Negative0-29-28(1)

Какво да очакваме от HERTZOG в бъдеще? С какво още ще ни изненадваш?

Мнението и желанията на нашите последователи ще помагат в развитието на марката.

Negative0-34-34(1)

Моделите на Hertzog са съчетани с дрехи от Massive by Blok, Benetton и Marks & Spencer и Reserved.