Защо бельо? Как започна?

Ами, не знам. Беше един вид експеримент, който започна преди две години, като още си пазя първите чифтове. Спомням си, че много се бях запалила по Victoria’s secret и начина, по който всяка година шоуто става все по-добро, и реших, че бельото ми е голяма страст. Трудно се научих. Бих казала, че имам още много да уча. Вече имах основните си познания с машината, тъй като уча Мода, но когато започнах да се занимавам с бельото, започнах да чета книги относно това, гледах видеа. Може да се каже,че съм самоука.

Как подбираш материалите си? С какви материи работиш?

Българският пазар на платове не е особено богат, особено що се отнася до платовете за бельо или поне аз имам различна представа. Никога не знам какво ще открия по разни складове и магазини. Просто обикалям и когато видя даден плат вече знам какво ще направя с него. Работя предимно с шифон, олекотен памук, сатен, рядко разтегливи материи.

Всичко ли правиш на ръка?

Всичко! Понякога, ако клиентка поиска по-специфична рисунка/щампа върху бельото, отнема повече време, но знам, че се получава уникален модел само за нея.

Кое е било най-­голямото ти предизвикателство досега?

Случва се клиенти да ми поръчват неща, които са видeли в интернет и искат тяхно точно копие, което понякога просто е невъзможно. Но винаги се старая максимално да удовлетворя желанията им.

Как изглеждат клиентките ти?

Клиентките ми са закачливи момичета/жени, търсещи промяна, нещо различно, нещо секси и оригинално. Нещо, което да ги прави специални, точно каквито са!

А правиш ли мъжко бельо?

Много ми се иска да започна да се развивам и в тази насока, но засега не. Някой ден, кой знае…

Къде можем да открием нещата ти?

На страницата ми във Facebook, в магазин Muse Shop и магазин Shano.

01

02

03

04

05

06

07

08

09