Той е малък, безгрижен и много социален. Обича да си приказва по телефона и е огромен меломан. Въпреки че си пада по шума, понякога той може да стои и незабелязано, само за да помогне за уюта около теб. Много му отива черният цвят и не е обвързан към никой друг, освен теб.

Това са няколко думи, с които Lowdi се описва от създателите му. Той е безжична Bluetooth® колонка, която не отстъпва по нищо на по-големите си събратя. Размерът му е достатъчен, за да се побере в ръката ти, но силата му е голяма и ще превърне всяка стая в концертна зала.

Lowdi е смесица между класическата френска естетика и съвременният холандски дизайн. Създаден е чрез колаборацията на Linkeet — доставчик на техника от Франция — и независимото дизайнерско студио от Холандия Momkai. Избягвайки от твърде модерна визия, външният му вид вдъхновен от старите Marshall Amps и класическото усещане на немското инжинерство от 50-те.

Lowdi
Lowdi
Lowdi

Освен неговата компактност, преносимост и леснота на ползване, Lowdi има и друго ценно качество — може да бъде ползван без кабел, директно от iPhone-а ти, с помощта на Bluetooth® 4.0 връзка.

Не се залъгвай по размерите на Lowdi — тази малка машинка има достатъчно силен, ясен и естествен 80dB звук, за да превърне всяко устройство в схвръхмощна Hi-Fi система. Издържа 8 часа при непрестанно слушане и става както за пътешествия, така и за вкъщи — свързва се с твоя компютър чрез допълнителния си кабел. Lowdi има микрофон, с който можеш да проведеш разговор или конферентна връзка, свързана с работата ти. Създаден е от материя, благодарение на която можеш да бъдеш сигурен, че трудно ще се надраска.

Lowdi
Lowdi
Lowdi
Lowdi

При поръчка Lowdi ще дойде с калъф, за да го носиш навсякъде с теб, USB кабел за зареждане, аудио кабел за свързване с компютър, кратко ръководство за ползване и няколко стикера. Размерите му са 156 x 58 x 45 мм — не е по-дълъг от молив.

Lowdi струва €129, а доставката му е безплатна — независимо дали го поръчваш от lowdi.com или Amazon.