На мен лично, всички смешки и обрати, дори сълзливата история как това го сближи със сина му, не ми направиха особено впечатление. Това, което направо ме отнесе, беше доволното изражение на лицето на готвача всеки път, когато можеше да нахрани някого.

Точно това изражение видях преди няколко дни на лицето на един друг готвач. Сигурно ще ни се разсъди, че го наричаме така. Представяме ви Сандо и неговия Street Kitchen. Храна, която можете да срещнете само на избрани събития или ако сте късметлии — можете да засечете камиончето му по улиците на София, където готви наравно с партньора си – професионалният готвач Жоро, с опит в много ресторанти.

Street Kitchen могат да бъдат описани само с едно изречение — хубава храна, направена с желание от хора, които обичат да им е вкусно. Независимо дали искаш бургер, ребърца, или просто печена царевица – няма да те оставят да не пробваш някой нов сос или без “само мъничко масло отгоре”. Не защото трябва, а защото обичат да ти е хубаво.

DSCF7318

Ако искаш да ги пробваш, най-добре е да следваш какво се случва с тях от сайта им streetkitchen.bg или в Twitter — там най-лесно ще научиш къде можеш да ги откриеш.