Октомври дойде, за да го изпратим с подобаващо кърваво парти по случай деня на Вси светии. На 31 октомври, когато падне нощ и луната блесне, пред Yalta Club ще се сблъскаме с най-страшните си кошмари. Една легенда ще оживее пред очите ни — легендата за зловещ владетел, живял недалеч от тук; жив мъртвец, който не диша, но мисли, ловува и убива. Граф на име Дракула, с кървави очи, зловеща усмивка и остри зъби, жаден за безсмъртие и прясна кръв.

На 31 октомври Yalta Club кани всички в нощта на тематично Хелоуин парти “Find What You Love and Let it Kill You” с един призив — убий идола си. Ако това е Жената котка, нека бъде с надрано лице, ако ли пък е Супермен — нека наметалото му бъде скъсано, а очите — насинени. За чудовищното настроение в Room 1 ще се погрижат Stefan Popov, Runo и Pavel Petrov, a в потънало в непрогледна тъмнина подземие на Room 2 ще ви посрещнат момчетата от Takeover – Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov.

Приготви се за близка среща от втория вид с Дракула в навечерието на 31 октомври, когато мракът ще те скове в тих ужас и ще събуди най-големите ти страхове.

Yalta-Halloween-04

Yalta-Halloween-01

Yalta-Halloween-03

Yalta-Halloween-05

Yalta-Halloween-02

Билети могат да бъдат закупени в Yalta Club. Присъедини се към Facebook event-а на Yalta Club от тук.