Full Circle & That Divine обединяват сили, за да ни запознаят с новите големи открития на белгийската музикална сцена. Компания им прави креативното дуо от SNAXX Magazine, които са подготвили визуален акомпанимент към това необикновено събитие.

12210834_1102042486486993_1688523121_o

Мотивацията за неговото осъществяване тръгва от документалния филм TSOB (The Sound of Belgium), който ни разяснява как и защо в Белгия хората са толкова горди със своята електронна музика. Именно тя е техният автентичен саунд. Танцували са на механични и автоматични звуци, далеч преди да се зароди електронната музика, такава, каквато я познаваме ние днес. Казват, че назад във времето музиката на Ибиза и тази на Белгия са били доста близки. Единствената разлика е, че чрез тази на Ибиза чуваш слънцето, а чрез тази на Белгия – дъжда. Точно това особено усещане ще донесат на България DkA, Øye и Lunar, който е истинска новооткрита сензация. Самият той се занимава професионално с музика от едва 3 години, а вече има доста силни участия зад гърба си.
За загрявка ти пускаме негов микс от една от последните му изяви в Ampere Antwerp.

Още от него, както и от останалите пет DJ-я ще чуеш на самото парти. Датата е 14.11, а мястото Creative Hall. Facebook event-а e тук.