На 3 април в София за поредна година ще се случи едно от най-големите събития за електронна музика у нас — Solar Easter Trinity. Inter Expo Center ще събере на едно място над 10 от световните водещи фигури в техно музиката. Тази година артистите ще бъдат разделени в две зали и всяка от тях ще има отделен лайнъп, в един ден, с един билет.

На сцената на Floor 1 ще можеш да чуеш имена като Seth Troxler, Tale of Us, Paco Osuna, Andrea Oliva и Valdy, а на Floor 2 — Marcel Dettmann, Audion, Paul Ritch, Matthew Dear, Gaiser и Philip Chernikov. Научи повече за тях от картата, която ги разпределя според произхода им — с червено са отбелязвани артистите от Floor 1, а със синьо са тези от Floor 2.

Under The Line ще даде възможност на един от вас да получи двойна покана за събитието. Единственото, което трябва да направиш, е да коментираш в този Facebook пост кое е името, което най-много би искал да видиш на Solar Easter Trinity.

Билетите са в продажба в OMV, Office 1, Germanos и Telenor, Пикадили, Техномаркет, На тъмно, Usit Colors, Билетен център на НДК и Eventim.