За поредна година фондация “Дечица” ще помогне на децата в неравностойно положение от дом “Пенчо Славейков”, София, с любезното съдействие на betahaus Sofia, Yalta Club и Софийска фотографска школа.

На 10 юли ще се случи благотворителна фотографска изложба, която ще се осъществи благодарение на вас — порасналите деца. Целта е да бъдат набрани достатъчно средства, за да могат всички дечица от дома да отидат на море, изпитвайки нещо, което ние сме приели като нещо нормално.

“Софийска Фотографска школа” ще подпомогне с техника за фотографиране — тридневно обучение на децата от дома, които сами ще създадат снимките за изложбата. Чрез фотографията ще покажат своите интереси, вълнения и мисли. Фотографиите им ще могат да бъдат закупени на самото събитие, организирано под формата на изложба. Към него ще бъдат включени и ръчно изработени от децата гривни, обици, чанти и играчки.

Всеки, който желае да се присъедини към събитието, е добре дошъл на по чаша вино и домашни сладки. Започва от 18:30, 10 юли (четвъртък), в betahaus Sofia, който се намира на ул. “Крум Попов” 58.