Ако единственото нещо, с което свързваш зимата е студа, кишата по улиците и късите дни, това парти може да промени представата ти за петте месеца, които предстоят.

Ninja Squad заедно със Stinky Socks, Ashbury и Airblaster организират премиера на новия филм на щатското крю Videograss, озаглавено “MAYDAY!”. Дори Витоша да е единствената планина, която си виждал и то само през прозореца, не се притеснявай — филмът има достатъчно градски кадри, за да се чувстваш уютнo.

В комбинация с “MAYDAY!”, Ninja Squad ще пуснат и тяхното видео “Buying Truth”. Tо е снимано в Пампорово, Осогово, Габрово и София и включва кадри от меката на сноуборда в Калифорния — Bear Mountain.

Партито също няма да е проблем — супер саундтрак, много изпита бира, счупени прозорци и проблеми с полицията са малко от нещата, които ще те подгреят за музиката на Jana & Bumbo Klaat веднага след филма.

Можеш да видиш и частта на карача на българските Stinky Socks — Nick Dirks, който открива филма.

Партито #NinjaWeekend се случва в малката зала на Mixtape 5 на 14 ноември от 22:00 часа. Можеш да се присъединиш към Facebook event-а от този линк.