[wide]NEXT-DC presents The Startup Kids[/wide]

За startup предприемачите се чува доста в последните години. Проекти, финансирани от startup организации ни заобикалят отвсякъде — такива са SoundCloud, Vimeo, Dropbox и безбройно много приложения за мобилен телефон.

Абсолютни суперзвезди в тази област са предприемачите на тези проекти. Точно за тях разказва The Startup Kids. Филмът е посветен на тях и проследява процеса от хрумването до осъществяването на платформите им. В него се съдържат интервюта, в които основателите им разказват за трудният път към успеха; за провалите и затворените врати, които предхождат постигането на техните мечти.

Самите създатели на филма, исландците Vala Halldorsdottir и Sesselja Vilhjalmsdottir, са използвали помощ за финансирането на филма — платформата Kickstarter, чрез която интернет потребители подкрепят творчески проекти. Целта, според думите им, е да вдъхновят други млади хора да повярват в себе си и да започнат свое начинание.

The Startup Kids ще се случи благодарение на творческата дигитална агенция NEXT-DC. Филмът вдъхновява, амбицира и мнозина могат да се припознаят в героите му.

Можеш да го гледаш на 23 април в Betahaus, София. За да присъстваш, трябва предварително да направиш своята регистрация в този Facebook tab.

ул. Крум Попов 56-58 / Facebook Event