Този месец Yalta Club ще посетят едни от най-успешните жени диджеи от световната електронна сцена.

Още в началото на женския месец март почитателите на електронната музика ще могат да чуят и видят Sam Divine и HITO — именно на международния ден на жената на 8 март. На 15 март пък на сцената ще се качи певицата, продуцент и диджей от Сибир Nina Kraviz.

Спечели покана

Разбери как може да спечелиш покана за теб и твой приятел от този линк. Въпреки че входът ще бъде свободен за всички дами, не виждаме какво би попречило да поканят своите половинки навръх празника на жената. :-)

Sam Divine
Великобритания

Sam Divine

Отдавна асоциирана с легендарните Defected Records, Sam Divine извървява дълъг път — от служителка в музикален магазин, където натрупва завидни музикални знания и се запознава с индустрията, до ключова фигура в топ клубовете в Ибиса като Тhe White Isle, Sam доказва, че е една от перлите на електронната музикална сцена.

Oсвен впечатляващата й диджей кариера, Sam е и посланик на Изследвания на рака на гърдата (Breast Cancer Research). Благодарение на нейната шеста подред годишна благотворителна вечер La Vita в Ибиса и Лондон с участието на 25 жени диджеи, досега са събрани 27,000 паунда за каузата.

HITO
Япония

HITO

HITO e личното откритие на Richie Hawtin. От 2012 тя е неизменна част от серията Richie Hawtin presents ENTER. По време на тези партита, HITO e основен артист в ENTER.Sake — зала, декорирана като японски саке бар, в която тя омагьосва гостите с иновативни винил сетове.


Родена в Япония, през 1999 HITO попада в центъра на клубния живот — Берлин, където се увлича по минимал тенденциите в електронната музика. В момента е сред най-канените и любими диджеи в множество ъндърграунд клубове в Германия като Suicide Circus и Fiese Remise, както и в Ибиса.

Разнородният профил и произход на гост диджеите от Сибир, Великобритания и Япония ще внесе колорит, многообразие и многопластово качествено звучене в столичния клуб през март.

Билети за двете събитията на от 20 лв. са в продажба в мрежата на Eventim и белия бар в Yalta Club. Вход за дами – безплатен през цялата вечер.