Отличеният като един от 13-те умопомрачаващо добри фестивали в класацията на Beatport, тазгодишното трето издание на Horizon предстои да ни връхлети с лавинообразна скорост от 7 до 13 март в Банско.

След последните попълнения в лайнъпа на артисти като детройските легенди Rick Wilhite и Теrrence Parker, фестивалът е готов с програмата си, разпределена по дни, часове и локации.

Събота, 7 март

Стартовата лента ще бъде скъсана в събота вечер, когато специално за откриването ще чуем две от най-добрите марки за електронна музика в региона — REELFEEL, които ще представят шоукейс с участието на изцяло български артисти, както и REWORKS, чийто лайнъп включва PЕАRSON SOUND, NICK NIKOLOV.

Неделя, 8 март

В следобедните часове на следващия ден ще се състои голямото снежно откриване, заедно с британската фънк и соул диджей легенда CRAIG CHARLES. Вечерта пък оставаме в ръцете на OМ UNIT и ANT TC1 в специален MЕTALHEADZ шоукейс. По същото време в JACK’S HOUSE ще чуем UK техно и бейс артистите PАLEMAN, BENTON, EL-B и други.

Понеделник, 9 март

За всички, които ще станат част от Horizon, понеделникът определено ще е нетипично очакван. Причината е лайв участието на KINK и EGYPTIAN LOVER, както и дръм енд бейс шоукейса на CRITICAL RECORDS. В него ще чуем основателя на лейбъла KАSRA и FOREIGN CONCEPT.

Вторник, 10 март

На следващия ден на сцената под отрито небе в светлите части от деня, свежият планински въздух ще бъде изпълнен с музиката на SUBMOTION ORCHESTRA. След концерта на сцената ще качи KINK, който за първи път ще представи най-новия си сет “Cyrillic”. Друг фокус по време на вечерта ще бъде поставен върху хаус и техно звученето, което ще бъде оглавено от BЕN UFO и MОVE D, както и на саунд-систем културата, водена от MUNGO’s HI-FI.

Сряда, 11 март

В средата на седмицата планината ще носи саундтрак със соул електроника от FАTIMA & THE EGLO LIVE BAND и хип-хоп звучене от HIGH FOCUS RECORDS. По-късно се впускаме в музиката на CONGO NATTY, DJ EZ и ТЕRRENCE PARKER.

Четвъртък, 12 март

Четвъртъкът е отдаден на шоукейса на детройтския лейбъл MAHOGANI MUSIC, който ще представи MООDYMAN, RICK WILHITE, DAN SHAEK и FLO REAL. Паралелно с тях в THE CLUB ще пълним очи и душа с денсхол машините THE HEATWAVE, както и с нежните представителни на бейс звученето AMY BECKER и FLAVA D.

Петък, 13 март

Фестивалът завършва в петък в компанията нa артистите от DEEP INSIDE.

Най-големите ентусиасти могат да закупят своя Full Pass билет + 7 нощувки + 6 дневен ски-пас с 70% намаление за 499 лв. за целия период на фестивала или за част от седмицата на цена от 279 лв. с включени нощувки и ски пас. Офертата важи само до този четвъртък, 26 февруари. Билети се продават в мрежата на Eventim и BoardShop. Посети сайта за повече информация около събитието.