Absolut се наемат със задачата да докажат, че най-яките партита се случват на най-неочакваните места с проекта Reinvent. Първият им опит е този уикенд в Независим театър (бивш Модерен театър), преобразен от сценографа Никола Тороманов–Фичо.
Специално за случая Тороманов създава арт инсталация от огледало, която ще бъде надграждана от шест артисти в следващите събития от поредицата, за да предадат финалното послание, заложено във философията на Absolut и проекта Reinvent.

Nikola_Toromanov_1

За да допълни посланието и цялостното нощно преобразяване на театъра, към събитието се присъединява и едно от колоритните лица на музикалната сцена напоследък Aerea Negrot – част от нюйоркския проект Hercules & Love Affair. Известна като екзотична танцьорка и класическа певица, като DJ Negrot обича да пуска отлична селекция от нежен и мелодичен хаус, понякога преливащ в тек хаус, смесен с джаз и кабаретни мотиви.

Aerea_by_Rafael_Scovino

Специално за нощното преоткриване на театъра Absolut събира и звезден екип от най-добрите български бармани и миксолози: Драгомир Иванов и Цветан Цветанов от “Спутник”, Теодор Димитров и Георги Чернаев от Memento, Антон Григоров и Васил Шопов от By The Way, Мария-Маргарита Гелеменова от “Щастливото прасе” и Васил Йорданов, когото сме засичали в Beach Bar.
Билети за събитието в предварителна продажба можете да намерите в мрежата на Eventim, на цена от 10 лв. или на място за 20 лв. Можете да спечелите и двойна покана, ако поръчате специалните коктейли The Theatre или друга Absolut напитка в някои от най-добрите софийски барове, които ще бъдат обявени на abslt.bg.