Готиното на есента не е само в мрачното време, което някои биха нарекли кофти. Новата есен винаги е повод за нови сезони на старите сериали, които вече твърдо знаем, че харесвамe. За да затвърдим, че август по никакъв начин не е септември и за да сме сигурни, че няма да пропуснеш важните дати на любимите си сериали ти подаряваме този кратък TV гайд.

222702-new-girl-new-girl

New Girl

FOX
Сезон 3
Премиера: Вторник, 17 септември
Promo

Zooey Deschanel и съквартирантите ѝ се завръщат с нов сезон, за да видим в какво ще се превърне неповторимата връзка между Джес и Ник. В първия епизод от сезона те ще се опитат да достигнат до мексиканските плажове, Шмит ще се забърка в любовна драма, а Уинстън ще решава главоблъсканица.

Himym-how-i-met-your-mother-2777156-1024-768

How I Met Your Mother

CBS
Сезон 9
Премиера: Понеделник, 23 септември
Promo

В последния сезон на сериала, Тед най-накрая ще трябва да разкрие коя е сигурно най-мистериозната жена в историята на телевизионните шоута. В първият, едночасов епизод, 55 часа преди сватбата, Лили ще е тази, която ще срещне майката първа, а Барни ще разкаже историята на… “Wait for it!”. Според E! Online последните три минути от премиерния епизод определено оправдават осемгодишното ни очакване. Да видим…

2-Broke-Girls-International-TV-Serial-Photo

2 Broke Girls

CBS
Сезон 3
Премиера: Понеделник, 23 септември
Promo

Явно според CBS датата 23 Септември крие някакъв вид позитивна енергия. Освен премиерата на последния сезон на How I Met Your Mother, това е датата, която ще постави началото и на новият сезон на един от най-смешните ситкоми в последно време. Пригответе по нещо сладко под ръка, защото ще се заговори не просто за сладкарството, а за кроасанената поничка (кроничка, ако някой има по-добър превод моля да бъда поправен).

modern-family

Modern Family

ABC
Сезон 5
Премиера: Сряда, 25 септември
Promo

Написан малко преди легализацията на гей браковете в Калифорния, първият, едночасов, епизод от сезон пети най-вероятно ще бъде посветен на сватбата на Митчел и Камерън. Сватба или не, празникът в случая е завръщането на София Вергара и придружаващият я акцент. Иначе в сериала ще се появи и нов персонаж – детегледач, който обаче ще има прекалено големи амбиции за контрол върху семейството.

the-big-bang-theory

The Big Bang Theory

CBS
Сезон 7
Премиера: Четвъртък, 26 септември
Promo

В поредният едночасов епизод от CBS Шелдън и Пени ще се радват на липсата на Леонард и ще успеят да си поговорят за интимните си тайни. По-стряскащото обаче е, че в един от следващите епизоди приятелството на Леонард и Шелдън ще бъде поставено под въпрос. И все пак имайки предвид, че се споменава, че сериалът може да продължи единайсет-дванайсет сезона, заплахата не изглежда особено голяма.

Иначе, накратко, ето още малко радости, които поредната есен може да ти донесе:

The Mindy Project – Вторник, 17 септември
South Park – Сряда, 25 септември
Parks and Recreation – Четвъртък, 26 септември
Glee – Четвъртък, 26 септември
Grey’s Anatomy – Четвъртък, 26 септември
Two and a Half Men – Четвъртък, 26 септември
The Simpsons – Неделя, 29 септември
American Dad! – Неделя, 29 септември
The Vampire Diaries – Четвъртък, 3 октомври
Supernatural – Вторник, 8 октомври
American Horror Story – Сряда, 9 октомври
The Carrie Diaries – Петък, 25 октомври