Bols се разпознава като един от най-старите брандове за ликьор, роден през 1575 година в Амстердам. Но Bols се асоциира и с един от най-престижните конкурси за бармани в света — Bols Around The World.

За седми пореден път компанията ще даде възможност на един талант да посети както четири различни града по избор в осем поредни дни, така и пътуване до Амстердам за интензивно обучение от най-добрите в света.

Условието на коктейлните рецепти, които барманите измислят сами, е да съдържат напитката Bols Genever. След няколко кръга жури подбира финалистите, които след това трябва да заснемат видео. Техника, познания на напитките, миксология, гостоприемство, бързина и ефективност са само част от критериите, по които се избира победителят.

Във финалната фаза на конкурса са стигнали и няколко български бармана, сред които е Драгомир Иванов, с който заснехме видеото на Stinky Cocktail. Коктейлът му е Edison Martini, който ще ти помогне да събереш малко повече кураж в моментите, когато дори най-близките ти хора не вярват в успеха ти.

Стискаме палци на Драго да финишира първи в надпреварата.