M to M of M/M (Paris) е учебник от 528 страници за практиките в дизайна на 21 век. Книга, която всеки един почитател на съвременния графичен дизайн, реклама и изкуство като мен трябва да притежава. В книгата на Michael Amzalag и Mathias Augustyniak, познати като M/M (Paris), са събрани най-добрите работи на френското дуо през последните 20 години.

Работили с едни от най-големите имена в модата, изкуството и музиката, Michael и Mathias са емблематични имена в неконвенционалната типография, печат, илюстрация, фотография, кино, обекти и интериорен дизайн.

Трудът им се разпознава сред брандове като Givenchy, Balenciaga, Calvin Klein и Jil Sander, както и артисти като Björk, за която създават графичната концепция на последния й албум. Сезонни и месечни издания като Interview, Vogue Paris, Purple Fashion са само част от портфолиото на двамата парижани, които създадоха със своя неповторим стил графичният облик на списанията.

M to M of M/M (Paris) може да бъде поръчана за 66 лв от Amazon.co.uk (без доставка), а лимитираният й вариант от 1000 броя за ценителите може да бъде открит в сайта на M/M (Paris).