В страхотната сграда на “Ангел Кънчев” ще намериш голямо разнообразие от дрехи, интериорни и персонални аксесоари, козметика, илюстрации, детски игри и принтове.
Освен всичко това, на събитието ще имаш възможност да опиташ вкусната био и натурална храна на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ и да разбереш какво ти готвят планетите, докато отпиваш студенопресован фреш от Planet pops.
За да ти помогнем да се ориентираш в избора, избрахме 10 бранда, които не трябва да пропускаш::

Untitled-1

bEATA Sofia – Според Беата Първулова, възможността да изразиш истинската си същност чрез дрехите е това, което ги прави уникални. Завършила Instituto Marangoni, тя основава своя бранд през 2013 г., а година по-късно представя и първата си самостоятелна колекция.

zdravolina

Zdravolinna – По образование Здравка Будинова е художник-плакатист, а по професия графичен дизайнер и илюстратор. На събитието ще имаш възможност да се сдобиеш с тениска, принт или картичка от лимитирана колекция, включваща най-новите й илюстрации.

lodkata

Lodkata – Зад името “Бяла лодка” се крият цветните тефтери, плакати, картички и книги на илюстраторката Ася Колева. Отпечатани в България с грижа за природата, те са направени ръчно от Ася, за да бъдат средство за мечтаене, пътешествия, загубвания и намирания – каквото една бяла лодка може да бъде.

Deniza B

Деница Бояджиева – Тя е индустриален дизайнер, изработващ столчета, осветителни тела и дори обувки. Освен всичко това, тя е и основател на мултидисциплинарното студио rrrub. На събитието ще можеш да се сдобиеш с някоя от нейните страхотни лампи.

shipka

Магазин Шипка – Няма как името да не ти говори нещо и има защо. Чистата козметика с натурален състав отдавна намери място в редиците на любимите ни продукти. На design market-а Магазин Шипка ще те запознае с българския бленд от най-чисти растителни и етерични масла КАПКА.

45str

45 Street – Този уикенд имаш възможност да се запознаеш с новата колекция на “Улица 45”, в която отново се залага на качествени материи и внимание към детайла.

neva

Neva Balnikova – Нева е дизайнер на бижута, които говорят сами за себе си. Необичайното съчетание на материали и форми придава характер на всяко едно от нейните творения.

stinky

Stinky Socks – Семейството на Stinky отдавна ни е любимо. На design market-a те ще ни представят новите си опаковки, а на нас ни остава единствено да си изберем коя да си занесем вкъщи.

format

Format jewelery & objects – Format е споделеното пространство на шест автора, в което те превръщат идеите си в неповторими предмети. Зад проекта стоят Ангелина Цветкова, Евгения Цанкова, Яна Танковска, Красен Троански, Силвия Чанева и Марияна Рибарова, които ще те очароват с всяко едно от предлаганите бижута.

handm

Handmaids – Идеята за Handmaids се ражда под формата на един лавандулов балсам и желанието да създадеш нещо добро. “Натурално, ръчно и лично” – така трите момичета правят кремове и балсами, за които използват единствено внимателно подбрани, натурални съставки.
Cosmos Design Market ще се проведе на 14 и 15 ноември от 10:00 до 23:00 ч. на ул. Ангел Кънчев 3.