Може би вече познаваш “ZOYA: смесен магазин” от ул. Аксаков 22. Там намираме повечето продукти на онлайн магазина Zoya.bg – насипни супер храни, био козметика, селски продукти и други подобни. От днес обаче отваря врати и вторият им смесен магазин на ул. Неофит Рилски 63 (Малките 5 кьошета).

Фокусът му е върху козметиката и чистите съставки в нея, както и супер храните. Предлагат се само продукти с естествен произход на съставките, като хората, които стоят зад него, твърдят, че внимателно подбират и се стремят лично да опитат всеки продукт.

IMG_1384
IMG_1386
IMG_1385
IMG_1399
IMG_1398
IMG_1397
IMG_1396
IMG_1395

Отношението към по-добрия живот си личи във всеки детайл на мястото – от входната врата, през чистите плочки, подредбата на продуктите, до обслужването на клиентите.

В ZOYA разнообразието е голямо. Влизаш за кафе, ядки, шоколад, шейк или торта, но излизаш с паста за зъби, тоник за лице, витамини, мехлем за стави, та дори и почистващ препарат за под. А цените им са изненадващо добри.

Колкото до козметиката, фирмите, представени в ZOYA, са малки, повечето сформирани като семеен бизнес – Trevarno Organic, GoodKaarma, Handmade Naturals, Akamuti, Alteya Organics. Освен това, задължително са сертифицирани и одобрени от Ecocert, Soil Association, USDA или друга организация, която следи стриктно процеса на производство, произход на съставките, счетоводството, опаковането и рециклирането.

Съветват те да четеш упътванията и проверяваш съставките, когато си купуваш козметика. Да се доверяваш на интуицията си и да спазваш правилото, че колкото по-проста е една формула, толкова по-добре.

IMG_1393
IMG_1391
IMG_1394
IMG_1390
IMG_1389
IMG_1388
IMG_1387

Ако и ти вярваш, че това, с което се храниш и слагаш върху тялото си, влияе на мислите и съзнанието ти, това е твоето място. Повече информация ще откриеш в сайта или Facebook.