“M EAT” е за тези, които обичат месото. Менюто е семпло, но храната тук се приготвя с изключително отношение към детайла. Основното и най-важното са сандвичи, бургери и задължителните картофки. Предлагат и супа на деня, салата, както и десерт.

01
02
03

Месото тук е специално селектирано свинско и телешко с български произход. Всички останали процеси от приготвянето му се правят на място, в кухнята на “M EAT” — от смилането, през предварителната обработка и овкусяване до момента, в който сандвичът е на масата пред вас. За да не оставят нито един детайл на случайността, дори и хлебчетата си приготвят на място.

09
05
06
07
08

Месото за сандвичите претърпява предварителна обработка, която отнема часове на готвачите. “Поркета” приготвят със свинско, което се запича на руло около два часа в селекция от подправки, гарнира се със салса верде и се поднася в прекрасно меко хлебче. Месото е едновременно хрупкаво отвън и сочно отвътре. И ако “Поркета” е повлиян от Италия, то “Карнитас” идва от Мексико със задушено свинско и много гуакамоле. “Задушено телешко” навежда на мисълта за английския специалитет “Съндей роуст”, защото основата на неговия вкус е в соса Грейви. А “Фили чийз” идва от Щатите с отново прекрасно крехко месо и много чедър.

10

Ако предпочитате бургерите, тук имате избор между три варианта — “Класик”, “Чийз” и “Рокфор”. Месото е с безкомпромисно качество, средно изпечено, освен ако не заявите друго желание. Имената им са описателни за съставките, а вкусът, който ги обединява, е горчицата, която се приготвя също на място. Съвсем скоро тя ще се предлага и като отделен продукт, за да добави частица “M EAT” и във вашата кухня.

11
13
14

Специлано внимание заслужава бирата Glarus, която идва от независима българска крафт пивоварна. Бирата е тип английски спешъл ейл (English Special Ale), което говори за високото качеството на съставките й. Затова тя прекрасно допълва концепцията на “M EAT” за отношение към детайлите и безкомпромисност към качеството.

15
16

Може да хапвате на място, в прятната свежа обстановка на ресторанта, но може да вземете и за вкъщи или офиса, или за приятел, само не забравяйте да пробвате пържените им картофки, това са истински, натурално вкусни пържени картофки.

“M EAT” се намира на ул. Ангел Кънчев 1. Работно време: 11:00 — 22:00 часа.