Hip Hip Library, за който може би си чувал доста, вече има нова локация. За онези, които не са запознати, Hip Hip е пространство за събития, съвременно изкуство, работилница, библиотека и книжарница за независими издания като фензини, книги и периодични публикации. Накратко — алтернативно място за срещи и култура.

В новата си концепция Hip Hip Library добавя към името си и думата “Bar”, тъй като там вече можеш да изпиеш по чаша бира след работа, сутрешно кафе или просто да подгрееш в петък и събота вечер точно преди да се преместиш на по-шумно място.

Там имаш възможността да опиташ различни марки бира, сменящи се на всеки месец, но и по-достъпни български такива. Някои от вносните в момента са McChouffe, Duchesse De Bourgogne, Ginger Beard, Bernard Jantarový Ležák, Trappistes Rochefort 10, Bernard Bohemian Ale и Gulden Draak 9000 Quadruple.

DSCF0749

Тъй като Hip Hip отваря в 10:00, там можеш да изпиеш и хубаво кафе, разглеждайки и списание. Всички книжни издания са на една ръка разстояние и могат да бъдат ползвани свободно.

В бъдеще ще се организират и малки събития, свързани както с изкуство, така и с музика.

Hip Hip Library & Bar се намира на ул. “Кърниградска” 2А и работи от 10:00 до 22:00 часа. Повече можеш да откриеш в сайта, Facebook и Instagram.