На ул. Добруджа 15 (срещу Zoya) отвори врати новото уютно магазинче-дом на Jelanie и tin tin, където можеш да пипнеш, да помиришеш и да се влюбиш на часа.
DSCF2795
DSCF2807
DSCF2801

Двете марки най-накрая се осмеляват да се обединят и да отворят мечтата на всеки търговец – собствен физически магазин. Малкото пространство декорират с много вкус – част от интериора е от Jelanie, а останалата – сглобяват заедно със съпрузите си. За тези, които не ги познават, ето малко инфо.
DSCF2797
DSCF2796
DSCF2798

Зад tin tin стоят две майки, които правят удобни детски дрехи с минималистичен дизайн. Стремят се да избягат от идеята за разграничаващите розово и синьо в облеклата за най-малките и общо взето запълват не ниша, ами огромна пропаст в България. Материите, с които работят, разбира се, са естествени.
DSCF2804
DSCF2809
DSCF2808

Jelanie доскоро можехте да откриете само онлайн. В магазина за лайфстайл продукти всеки фен на скандинавския (и не само) дизайн се чувства като Алиса в страната на чудесата. На ул. Добруджа тепърва ще откриваме само подбрана част от онлайн селекцията, заради ограничения капацитет на мястото, но това в никакъв случай не е минус.
DSCF2792
DSCF2799
DSCF2803

Задължително го посети, ако щеш дори и просто за обща култура.