[wide]FlipFlop[/wide]

Сещаш ли се за онези малки барове (които в повечето случаи си посещавал в чужбина или по някое крайбрежие), където се самозабравяш и се забавляваш все едно си напълно сам докато през това време срещаш още поне няколко готини човека, които точно в този момент мислят или не по абсолютно същия начин, по който и ти?

Е, от първото ми влизане в бар FlipFlop ми замириса точно на това, въпреки че беше три наобед. Не съм се убедил с очите си, но се запознах с Александра, която потвърди, че партита там се случват и ще продължават да се случват все по-често.

DSCF1266
DSCF1253
DSCF1256
DSCF1250
DSCF1258
DSCF1251
DSCF1254
DSCF1264
DSCF1269

Освен това скоро ще стартират и неделните Lazy Indie Sundays когато ще можеш да се порадваш на домашни коктейлчета посред бял ден, да поиграеш на разни борд игри или просто да почетеш някой комикс игнорирайки всички около теб, но пак с чаша коктейл в ръка. Местата отвън превръщат FlipFlop в страхотно място да разпуснеш след работа, преди или по време на нея. Иначе, за да освежи тежките ни петъчни жеги Александра ни препоръча и приготви по една студена Сангрия. Все едно си на морето, но всъщност не си.

Бар FlipFlop се намира на ул. Оборище 61.