[wide]Хипстърски пътепис в лимитиран тираж[/wide]

Колкото и клиширано да звучи, технологиите наистина промениха света. Само си спомнете как протичаха седмиците на модата, например, или други VIP събития и церемонии преди да съществуват блоговете, Тwitter, Instragram и Tumblr. Тогава нямаше street style “икони”, колекциите не омръзваха още преди да са излезли официално, ексклузивността на дадени събития не беше с цел да се инстаграмнеш в тоалетната, докато в съседство от теб, се пудри някоя звезда, известна от около 5 минути.

Въпреки това, какво по-хубаво, ако се погледне по-различен начин на всичко това, не със снимки направени с мобилен телефон, а с рисунки и саркастичен текст.

Жан-Филип Делом е още известен като The Unknown Hipster и той прави точно това в блогa си, в който поства рисунки и ироничен коментар от своите пътешествия в нашата визуално ориентирана култура, вманиачена по славата и еклузивността.

И за да иронизира всичко още повече, той представя блога си като книга в тираж от 1000 копия. The Unknown Hipster Diaries e дневник – пътепис, за който препоръчвам да побързате с поръчването, макар и да е почти сигурно, че ако не успеете, втори тираж ще има рано или късно.

[royalslider id=”31″]

Книгата може да бъде поръчана на фона на приятна музика от тук срещу 59 евро без цена на доставката. Побързайте!