photo-1

Изключително модерен и запомнящ се, хвойновият аромат впечатлява предвид традиционните възгледи на италианските си производители. Буквалността на аромата ни кара да се замислим дали няма да ни омръзне, но натуралистичната асоциация, която ни се заявява твърдо, все пак успява да ни накара да го усетим по-близо. Върху кожата началото е енергизиращо и цитрусово зелено.

С разкриването на сърцето си “Ginepro” тотално разбужда сетивата ни с пипер, хвойна и иглолистно-асоциативни хладни емоции. А краят ни отвежда в гора от светла кедрова дървесина в компанията на леко услаждащ и влажен градински чай на остров Сардиния… или поне така си пожелахме. Издържливостта на “Ginepro” също изненадва, предвид че е концентриран като тоалетна вода, но го отдаваме повече на подправъчния му характер, отколкото на наситеност. Като цяло шестият аромат от линията на италианския бранд своеобразно носи усещането за “кротко пречистване на духа”, преди тотално да се “отдадем” на лятото.


Acqua Di Parma “Ginepro Di Sardegna” ще откриете в Salon Olfactive на ул. Г. С. Раковски на цена от 140 лв. за 75 мл и 222 лв. за 150 мл.