Има сравнително малко неща, които толкова лесно да събират най-различни хора заедно, както бирата. Е, тази бира ще ви накара да ахнете. Рори Милър ни разказа за новата си бирена работилница Ах!, в която експериментира с различни български съставки и ги комбинира с немски и белгийски малцове. Ахнахме и от имената, и дизайните на първите две бири, които имахме възможността да опитаме.

DSCF0759-copy

N3 Ox! набляга на българските съставки и е кръстена на младия български артист olex oleole (Георги Кателиев), чийто дизайни може да видите на етикетите на двете бутилки.

DSCF0758

Името на експерименталната N7 Мч! пък идва от една от главните съставки в нея – мурсалския чай, който се допълва супер с българската мента.

В близките месеци очакваме нови вкусове и нови дизайнери. Можете да ги опитате на 5 и 6 декември в “Маймунарника”, в съчетание с готина музика, хора, игри и вкусна храна, а ако не ви се чака дотогава, отскочете до Smugglers Diner, Flip Flop, KANAAL, bar Roderic или Supastar. Бирите ще присъства на бар обиколки, филми, концерти и други в следващите месеци и информация за тях можете да намерите на growsomesoul.org.