Като част от своята последна глобална кампания “Спектър”, Heineken разкри новата си телевизионна реклама “The Chase“. Тя е с участието на Даниел Крейг като Джеймс Бонд, който се впуска във високоскоростна надпревара с лодки.

Клипът на Heineken използва снимачния екип и каскадьори от “Спектър“, за да гарантира, че екшън сцените са в автентичния Бонд стил. Неочакваният обрат включва млада жена, Зара, която случайно става участник във високоскоростна надпревара с лодка, в която тя помага на най-любимия шпионин в света да се превърне в героя на деня.

Като допълнение, Heineken обяви и дигитална активация, част от която е първото в света селфи от космоса, наречено Spyfie.

За да участваш трябва да публикуваш снимка в Instagram с хаштагове #Spyfie #BG до 4 октомври, в която показваш какво би взел със себе си ако беше таен агент.

A photo posted by pezetofficial (@pezetofficial) on

Малко по-късно, използвайки модерни технологии, Heineken ще създаде селфи за печелившите късметлии, които ще присъстват на специално “Спектър” събитие на тайна локация далеч от България в началото на ноември.