Казват, че с талант можеш да отидеш навсякъде. Сега това реално може да се случи, защото през септември Heineken ще изпрати двама млади българи в Амстердам, които ще имат възможността да разработят новата глобална активация на марката.

Talent Lab се осъществява, тъй като тази година Heineken спечели титлата “Creative Marketer of the Year 2015” на международния творчески фестивал Cannes Lions. Компанията има за цел да даде възможност на двама млади таланта от България да се насладят на интензивния творчески процес по работата по новата кампания “Консумирай Heineken с удоволствие и мярка” в Амстердам и да създадат award-winning реклама.

Участниците в Talent Lab могат да бъдат студенти, фрийленсъри или да са в ранен стадий на своята кариера. Търсят се креативни личности, които се занимават с дизайн, копирайтинг, разработване на концепция, музика, фотография, илюстрация или пърформанс изкуство. 8 кандидати ще бъдат избрани от българско жури, което ще изпрати видеата им към глобалния екип на Heineken в Амстердам, а от там ще бъдат селектирани и двамата финалисти. Журито включва Валентина Йенсен (бранд мениджър, Heineken България), Мария Тодорова (управляващ директор, NEXT-DC), MZK — Калоян Тошев (дизайнер, илюстратор) и Симеон Георгиев (3D артист).

Ако мислиш, че притежаваш качествата, за да участваш в създаването на новата глобална кампания на Heineken, се включи в Talent Lab още сега на talentlab.bg.