Някога представял ли си си, че ще можеш да си направиш селфи от космоса? Като част от последната си глобална кампания “Спектър”, проследяваща новото приключение на Джеймс Бонд, Heineken стартира дигитална активация, наречена #SPYFIE. Благодарение на нея един български участник ще има реалната възможност да стане част от първото в света космическо селфи, направено от 600 км от повърхността на Земята посредством модерни технологии.

Но това не е всичко. На тайната локация, на която ще бъде осъществено и самото селфи, Heineken ще организира и специална прожекция на новия филм от поредицата с Джеймс Бонд — “Спектър”.

Ти също можеш да спечелиш покана и да си запазиш място. Това, което трябва да направиш, е да публикуваш снимка в Instagram с хаштагове #SPYFIE #BG до 4 октомври, в която показваш какви са топ секретните инструменти, които би взел със себе си на тайната мисия на Heineken в началото на ноември.

Ще ти дадем момент да се вдъхновиш с няколко снимки от участници в активацията до този момент, но хвърли поглед и на последния рекламен клип на Heineken — “The Chase“.

#spyfie #bg #heineken

A photo posted by Nikolay Vanchev (@vnchv) on

#SPYFIE#BG

A photo posted by Kaloyan Valentinov (@rk0109) on

Basics #spyfie #bg

A photo posted by Milla Mutafchieva (@millamustgo) on

A photo posted by Паша 4пыль Белов (@pasha4dust) on

#SPYFIE#BG

A photo posted by Tsvetimira Mihaylova (@tzvetimi) on

#SPYFIE#BG #marcjacobs #hermes #tommyhilfiger

A photo posted by @damnmydickisbig on

#black #only #SPYFIE #BG

A photo posted by @ledacarter on

when the night falls #SPYFIE #BG #heinekenbg

A photo posted by @wondirland on

#SPYFIE #BG

A photo posted by | ГЕОРГИ СТОИЛОВ | (@george45str) on

A photo posted by Nacho ⚡️ Aznar (@olieteworldblog) on