За да снима първото по рода си селфи, Heineken си партнира с иноваторите в създаването на сателитните снимки на Земята – UrtheCast. Те използват своята сателитна камера с висока резолюция, Деймос-2, както и ултра HD видео камерата Ирис, която се намира на Международната космическа станция.

Орбитираща 600 км над Земята, камерата Деймос-2 увеличава мащаба към локацията, заснемайки впечатляваща снимка от птичи поглед. След това, чрез камерно предаване, гледката от въздуха е използвана за създаване на снимки в близък план на всеки отделен гост.

Convoy of Dune Buggies

Ханс Ерик Туидж, Директор глобални спонсорства на Heineken, каза: „Целта на кампанията Спектър е да направим света на Бонд достъпен за всички и се гордеем, че направихме точно това. От предоставянето на ексклузивно задкулисно съдържание, през рекламата с участието на Даниел Крейг, до уникалното по рода си “Spyfie”. Кампанията Спектър вече ще бъде еталон за бъдещите глобални кампании.”

Spyfie 2

“Спектър”, 24-тото Джеймс Бонд приключение, излезе във Великобритания на 26-ти октомври, а премиерата му в България е на 6-ти ноември. Филмът вече разби бокс-офис рекордите в почти всяка територия, в която е излъчен, включително нови рекорди за най-голяма премиера на всички времена във Великобритания и най-високото седемдневно бруто във великобританската бокс офис история.

Асоциацията на Heineken с франчайза на Джеймс Бонд започва още през 1997 г. с “Винаги ще има утре”, като Спектър е седмият последователен филм, част от партньорството.