Всяка легендарна вечер има нужда от план и Heineken знае това много добре. Ето защо с последната си кампания Legendary Plan марката провокира истинските insider-и на града да споделят своя уникален план за деня. Участникът с най-интересните планове за месеца ще спечели пътуване за двама до Париж отвъд туристическите клишета.

Under The Line реши да подкрепи инициативата като вдъхнови няколко души да се включат в Legendary Plan, представяйки ти собствените им планове. Вторият от тях е Златимир Араклиев — един от най-ентусиазираните млади фотографи на България. Проследи неговия план за четвъртък, 6 август.

Мислиш, че ти също можеш да докажеш
insider-ските си умения?

Включи се в кампанията на legendaryplan.bg и спечели пътуване до Париж.

Zlatimir Arakliev

Лостовете в Борисова градина

Златимир ходи там през ден, без да пропуска. Мястото му е любимо, тъй като е в близост до дома му, а и е доста усамотено в определени часове на деня. Освен набиране на лостовете в Борисова градина, той спортува плуване и йога.

Zlatimir Arakliev at the Park 9
Zlatimir Arakliev at the Park 2
Zlatimir Arakliev at the Park 4
Zlatimir Arakliev at the Park 8
След тежка тренировка е готов да изпие една бира. Може и да се изненадате, но тя съдържа някои важни витамини, електролити и въглехидрати. Един Heineken ще свърши работа — нека го открием.
Zlatimir Arakliev at the Park 6
Zlatimir Arakliev at the Park 5
Zlatimir Arakliev at the Park 7

Слънце Луна

Посещава “Слънце Луна” поне 3 пъти в седмицата, най-често по обяд. Харесват му разнообразната и вкусна кухня, както и вкусовите комбинации на подправките, които често са доста неочаквани. Не пропуска да опита и десертите, на които е фен.

Zlatimir Arakliev at Slunce i Luna 9
Zlatimir Arakliev at Slunce i Luna 4
Zlatimir Arakliev at Slunce i Luna 5
Zlatimir Arakliev at Slunce i Luna 8
Zlatimir Arakliev at Slunce i Luna 7
Zlatimir Arakliev at Slunce i Luna 6

Hip Hip Library

В Hip Hip Library можеш да го засечеш много често вечер. Доста негови приятели и познати посещават същото място, което за Златимир си е чисто улеснение — не е нужно да се разбира с тях предварително. Просто знае, че ще са там.

Zlatimir Arakliev at Hip Hip Library 4
Zlatimir Arakliev at Hip Hip Library 2
Zlatimir Arakliev at Hip Hip Library 3
Zlatimir Arakliev at Hip Hip Library 1
Мислиш, че ти също можеш да докажеш insider-ските си умения? Включи се в кампанията на legendaryplan.bg и спечели пътуване до Париж.