Всяка легендарна вечер има нужда от план и Heineken знае това много добре. Ето защо с последната си кампания Legendary Plan марката провокира истинските insider-и на града да споделят своя уникален план за деня. Участникът с най-интересните планове за месеца ще спечели пътуване за двама до Париж отвъд туристическите клишета.

Under The Line реши да подкрепи инициативата като вдъхнови няколко души да се включат в Legendary Plan, представяйки ти собствените им планове. Първият от тях е Жана Зафирова — популярен DJ и салонен управител в столично заведение. Чиста градска легенда.

Проследи нейния план за четвъртък, 30 юли. Включи се и ти в кампанията на legendaryplan.bg.

Jana Zafirova

BLOK Shop

Жана посещава BLOK Shop най-често през уикенда. Там е дори когато няма намерение да пазарува, тъй като доста от хората в магазина са нейни приятели. Споделя, че BLOK Shop е едно от малкото места, в които се продават неща, които никъде в България не би могъл да откриеш.

Legendary Plan — Jana — BLOK-9
Legendary Plan — Jana — BLOK-4
Legendary Plan — Jana — BLOK-5
Legendary Plan — Jana — BLOK-7
Legendary Plan — Jana — BLOK-8
Legendary Plan — Jana — BLOK-1
Legendary Plan — Jana — BLOK-2
Legendary Plan — Jana — BLOK-6

Хала Хала

“Хала Хала” е ливански ресторант, в който често се отбива преди да посети дома на един от най-близките си приятели — Bumbo Klaat. Твърди, че мястото не е много уютно за сядане, но пък е идеално за take away, тъй като храната е супер вкусна.

Legendary Plan — Jana — Hala Hala-1
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-2
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-3
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-4
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-5
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-6
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-8
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-7
Legendary Plan — Jana — Hala Hala-9

One More Kino

Жана работи като салонен управител в One More Kino, където прекарва доста голямата част от времето си. Там се вижда и с доста приятели, които често ѝ “идват на свиждане”. Споменава, че е “едно от малкото открити места в София, в които не те прибират на затворено след 22:00 часа”.

Legendary Plan — Jana — One More Kino-1
Legendary Plan — Jana — One More Kino-2
Legendary Plan — Jana — One More Kino-3
Legendary Plan — Jana — One More Kino-6
Legendary Plan — Jana — One More Kino-7
Мислиш, че ти също можеш да докажеш insider-ските си умения? Включи се в кампанията на legendaryplan.bg и спечели пътуване до Париж.