Vertu са мислили точно за теб, създавайки луксозните си модели – Aster, Signature Touch, Signature S.

Дори и по време на срива на глобалната икономика, луксозната марка не спира да жъне успехи сред високата класа. И ако някога сме имали основанието да упрекваме телефоните им в липса на функционалности, то от Vertu Signature S насам нямаме такова.

Signature S Ultimate Black

Vertu Signature S е за класиците. Изработен е от неръждаема стомана, с кожена вставка на задния панел и дисплей с покритие от сапфир-кристал, което го предпазва от надраскване. Поддържа 3G и Wi-Fi, има вградена памет от 4GB и върви на Series 40 ОС.

Въпреки че не е “умен” телефон, моделът грабва преди всичко с качеството на изработката и използваните материали.

Aster Raspberry Ostrich Aster Diamonds Black Alligator

Vertu Aster ще задоволи капризите и на най-взискателните потребители. Ръчно направеният му калъф е изработен от естествена кожа – телешка, змийска, щраусова или алигаторска във разнообразни цветове. Корпусът е направен от титан клас V, използван в строенето на космически кораби, и сапфирно стъкло. В този модел Vertu набляга и на звука с два предни високоговорителя, поддържани от Dolby Digital Plus, поддръжка на Bluetooth aptX и погасяне на шумовете за двата вградени микрофона.

Но Vertu Aster изпъква и с 4,7-инчов Full HD екран с резолюция 473 пиксела, процесор Qualcomm Snapdragon 801, основна камера с резолюция 13 мегапиксела. Операционната му система е Android 4.4 KitKat.

Aster Diamonds Black Alligator, New Signature Touch Garnet Calf, Signature S Ultimate Black

В общи линии, Signiture Touch е оборудва с най-доброто, което може да се намери на пазара в момента. Както Макс Полиани, главният изпълнителен директор на компанията, заяви преди време, “това е най-завършеният смартфон, който сме създавали”.

Като всяко устройство на Vertu и това е изработено ръчно в Англия с корпус от титан клас V, покрит с естествени кожи – телешка, гущер или алигатор. Екранът е най-големият досега – 5,2 инча, с HD резолюция и е устойчив на надраскване, благодарение на 130 карата сапфир-кристал.

Телефонът върви на Android 5.1 с Qualcomm Snapdragon 810 8-ядрен процесор и 4GB оперативна памет, заедно с още 64GB вградена. Докато други големи играчи бягат от възможността за външна памет, Signature Touch задоволява необходимостта ни от пространство със слот за microSD. С други думи, имаш възможност да разгърнеш потенциала си върху още до 2TB памет. На тях може да съхраняваш най-красивите снимки и видеа, които си способен да създадеш с 21-мегапикселова камера, която снима и 4K видео.

vg__858

Но луксът не се изчерпва само с хардуера на устройствата. Vertu не е просто белег за определен стандарт на живот, той го поддържа. През първите 18 месеца, в които се наслаждаваш на едно от тези устройства, получаваш и абонамент за специални услуги. Като например Dedicated Concierge – нещо като твой личен асистент, който денонощно е на разположение по чат, телефон или имейл, за да ти осигури приоритетна резервация, да ти даде лична препоръка и т.н.

Vertu Life пък ти осигурява достъп до невероятни преживявания, ръчно подбрани от специалистите на марката – от ексклузивни премиери и модни ревюта до необикновени вечери за двама. Добро допълнение е Silent Circle – услугата за криптиране на комуникацията ти, глобалната Wi-Fi свързаност чрез мрежата iPass и услугата изгубен телефон.

Продуктите на Vertu могат да бъдат намерени в бутик La Tiara – София, ул. Цар Калоян 7.