Какво по-яко от това да прекараш два часа на открито с приятели, да гледаш света от високо, да не се съобразяваш с обкръжението и да си спестиш главоболията от домакинстване на преживяването? Ами няма! Ето защо посрещаме с отворени обятия идеята на ИКЕА “Балкон турист”.

Кампанията стартира наскоро и ти дава възможност да си избереш готин частен балкон в София, екипиран уютно от шведската компания и да повисиш на него за два часа напълно безплатно.

Седемте балкона, отворени за “балкон туристи”, са решени в следните теми: “Романтика на 6-ия етаж” в кв. Хуподрума, балкон “Пикник” в Павлово, балкон “Градина” на бул. “Симеоновско шосе”, балкон Chill Out на ул. “6-ти септември”, балкон BBQ в кв. Манастирски ливади, балкон “Случайна среща” на ул. “Солунска” и балкон Tête-à-Tête в кв. Стрелбище.

balkonturist

Стопаните на три от тях отвориха вратите си за екипа на Under The Line и виж какво се случи.

До 10 юли всеки може да бъде #Balkonturist и да види и усети града по нов начин, да почерпи вдъхновение от приятната гледка, дизайн и обстановка. Иди на страницата на кампанията “Балкон турист”, разгледай снимките, избери си балкон и си запази час. Толкова е лесно.