Този Halloween Аbsolut готви за софийската публика три специални събития и Absolut Bloody Marry предизвикателства в шест софийски барa. В столичния Tell Me Bar музикалният селектор Vurcolac се завръща с Julieta Intergalacitica и DJ Rusalka зад пулта.

Най-голямото парти ще е във Fabrika 126 с техно сайбър пънк специалитети от PAVEL PETROV, AG EMIXX, SANTINO и GOLDRUM, доста страшна 3D-мапинг мултимедия, инсталации, маратон с филми на ужасите, писъци и смях. Входът за партито със собствен Halloween костюм е 10 лв., а ако не сте подготвен, ще получите маска или празничен грим за 15 лв.

Halloween_Absolut_1

Absolut Bloody Marry, приготвено от най-добрите бармани, и други Halloween предизвикателства от шведския бранд ще откриете и в някои от любимите софийски барове – Park Bar, By The Way, Tobacco, Cocktail Bar, Sputnik и Flip Flop. Те ще бъдат преобразени с инсталации с вуду кукли, за да добият от страховитата атмосфера на празника. Всеки участник ще може да опита Absolut Bloody Marry и да участва в игрите, които ще разкрият най-зловещите му страни.

Зад вуду куклите на всяко от събитията ще се крият различни награди. След покупка на ABSOLUT коктейл, ще можете да изтеглите една от иглите в куклата и да спечелите награда, а ако сте фенове на филми на ужасите, имате още един шанс за подарък, като отгатнете визия от любими хорър филми.