Първият филм публикуван на VHS е Южно Корейския “The Young Teacher”  заснет през 1972 и разпространен на видео касета през 1976 година, когато излиза на пазара и официално първият видео магнетофон или по познат като VCR. Живота на този формат продължава точно 30 години като неофициално последното голямо филмово заглавие излязло на видеокасета е “History of Violence” през март 2006 година, годината в която Funai произвеждат и последния VCR.

Специалното колекционерско издание на филма излиза като трибют към сноуборд филмите от края на 90те, които основателите на марката казват, че са ги формирали и са поставили основата на всичко, което правят в момента. Stinky Movie e продуциран и разпространяван от KAMAK FILMS, като към колекционерската касета има добавен и принт зин с аналогови снимки направени по време на пътуването. Пълната мърчандайз селекция можете да намерите тук.

Към днешна дата филма ще се гледа в над 40 града в Северна Америка, Азия и Европа, като световното турне стартира на 22 Септември в Калифорния а последната дата ще е 23 Декември в Сочи, Русия.

Всички дати можете да намерите тук.