Купища приятни хора се изсипаха в Cosmos Co-working, за да видят какво е заснел отборът ни от фотографи на тема RGB, как е подредено то, какво е това животно КУБ и защо не пише кое на кого е. Всичко това се случи под селекция от звуци, подбрани от Ник Николов.  

cover

 

В отбора ни се включиха Александър Станишев – оператор и режисьор, Гергана Петрова – снима за Vice, асистент e на живата легенда Нан Голдин и е графичен дизайнер на PAWAKA, Елен Неврокопска – млад фотограф, асистент в студиото на Marina London, Жоро Панчев – арт директор и фотограф, Златимир Араклиев – фотограф и режисьор, Илиан Илиев – арт директор, Лубри – стрийт арт фотограф, Михаил Новаков – фотограф, Никола Ламбуров – фотограф, снима за Dazed, I-D, Novembre magazine и много други, Радина Ганчева – фотограф, Яна Лозева – фотограф, Yo Vo – фотограф и визуален артист, съосновател на SNAXX Magazine.

КУБ е поредица от изложби, курирани от Under The Line и cosmos coworking camp, като идеята е всяко следващо да представя различен жанр. Колкото до кое на кого е, пише в албума с всички 58 фотографии, който можеш да си поръчаш от тук или да си купиш от бара на Cosmos Co-working.

Това е засега. Благодарим на всички, които дойдоха! До следващия път!