Under The Line и Сердика Център те приканват да попълниш своя нов гардероб за предстоящия сезон.

Открий подходящата визия за теб, независимо от ситуацията и ролята, в която ежедневието те вкарва, с новата интерактивна игра на Сердика Център. Изгледай в детайли всеки аутфит, добави своя избор във виртуалната кошница и участвай в игра за ваучер на стойност 1000 лв. от магазините на Сердика Център.

За да ти демонстрираме как това се прави с размах, поканихме две дами с безупречен личен стил, да попълнят своята модна кошница. Ето какво си избра Яна Лалова, мениджър онлайн продажби на MDL.

Yana Lalvova

Аутфит Яна: риза от лиосел MARELLA Sport, памучна овърсайз рокля с принт LOVE MOSCHINO, гердан с мъниста MALIPARMI, розова пластмасова гривна FURLA, гривна с мъниста MALIPARMI, клъч с мъниста MALIPARMI, кожена мини чанта FURLA и очила MIU MIU.

Избирам да обличам по-широки дрехи, защото в тях се чувствам удобно след бременността и все още невъзстановените килограми отпреди, а освен това са модерни. За да има баланс в цялостната визия, овърсайз роклята съчетавам с по-вталена риза от фина материя в контрастиращ цвят. Обличам я под роклята, за да загатна 90-те. Бижутата са етно, защото вече идва лято. Пластмасовата гривна е перфектен вариант да носиш бижу, без детето ти да има начин да я скъса. Избирам два различни варианта на мини чанта, за да събера всичко необходимо за разходка в тях, много по-забавно от голяма торба.