Under The Line и Сердика Център те приканват да попълниш своя нов гардероб за предстоящия сезон.

Открий подходящата визия за теб, независимо от ситуацията и ролята, в която ежедневието те поставя, с новата интерактивна игра на Сердика Център. Изгледай в детайли всеки аутфит, добави своя избор във виртуалната кошница и участвай в игра за ваучер на стойност 1000 лв. от магазините на Сердика Център.

За да ти демонстрираме как това се прави с размах, поканихме две дами с безупречен личен стил, да попълнят своята модна кошница. Ето какво си избраха Яна Лалова и Алис Симеонова. Днес е ред на Марина Чили, ПР.

_MG_8665_

Аутфит Марина: клъч от Patrizia Pepe – 398 лв., пола от Elisabetta Franchi – 1291 лв., колан от Elisabetta Franchi – 276 лв., боди от Elisabetta Franci – 247 лв., очила Dior от Grand Optics – 427 лв.

Истината е, че се преобличам поне три пъти, преди да изляза от вкъщи. Никога не зная какво искам да облека. Един път избирам къси панталони и бял топ, на следващия ден може би ще съм в настроение за кожен клин и тениска на Rolling Stones, а вечерта пък ще се спра на супер женствена рокля с гол гръб. Днес избрах фееричната макси пола и я съчетах с боди. Чантата тип плик е в същия цвят като полата. Аутфитът е подходящ както за парти покрай морето, така и за някое по-специално събитие в града. Но и в двата случая слънчевите очила са must have.