След дългото стоене вкъщи оценяваме още повече възможността да пътуваме, да откриваме нови места, да отидем на обяд с приятели или да пием освежаващи коктейли по залез. Сега е добър момент да подкрепим онези малки места – семейни ресторанти и къщи за гости, галерии и концептуални магазини, които са не просто бизнес, а често са сбъдната мечта, на хората, стоящи зад тях.

Точно затова сме още по-ентусиазирани да ви покажем новия пътеводител, този път за любимия бохемски Пловдив, в който често обичаме да се изгубваме за уикенд разходки, крафт бири, занаятчийски сладолед и шоколад, изкуство и доволна доза чревоугодничество.

utl_travelmap_05

Неслучайно думата „айляк“ се е превърнала в синоним на Пловдив – хедонистично състояние на духа, в което си изключително спокоен, удовлетворен и наслаждаващ се на малките неща в живота, без да бързаш и да се притесняваш. Тук го постигаме с лекота, а балансът между вековна история и архитектура, културни събития и модерни места прави града особено подходящ да доведеш приятели от чужбина

utl_travelmap_02
utl_travelmap_03
utl_travelmap_02a
utl_travelmap_04

Under The Line: Plovdiv Travel Map е създаден съвместно с Renault България и излиза тази седмица под формата на печатно издание, което се разпространява безплатно.

Тиражът е лимитиран, можете да го откриете в:

Art News Café, Айлякрия, Chilli Hills, Галерия 2019, Шоколадова фабрика Гaйо,  Wunderbaer Hills Beer & Shop, Котка и мишка, Mouse House, Multi Culti, Паваж, Sariev Contemporary, Savini Gelato, Смокини, Tams House, The Family Coffee Roasters.

Както и в София в любимите ни места.