[wide]Хипстърски пътепис в лимитиран тираж[/wide]

Колкото и клиширано да звучи, технологиите наистина промениха света. Само си спомнете как протичаха седмиците на модата, например, или други VIP събития и церемонии преди да съществуват блоговете, Тwitter, Instragram и Tumblr. Тогава нямаше street style “икони”, колекциите не омръзваха още преди да са излезли официално, ексклузивността на дадени събития не беше с цел да се инстаграмнеш в тоалетната, докато в съседство от теб, се пудри някоя звезда, известна от около 5 минути.

Въпреки това, какво по-хубаво, ако се погледне по-различен начин на всичко това, не със снимки направени с мобилен телефон, а с рисунки и саркастичен текст.

Жан-Филип Делом е още известен като The Unknown Hipster и той прави точно това в блогa си, в който поства рисунки и ироничен коментар от своите пътешествия в нашата визуално ориентирана култура, вманиачена по славата и еклузивността.

И за да иронизира всичко още повече, той представя блога си като книга в тираж от 1000 копия. The Unknown Hipster Diaries e дневник – пътепис, за който препоръчвам да побързате с поръчването, макар и да е почти сигурно, че ако не успеете, втори тираж ще има рано или късно.

Книгата може да бъде поръчана на фона на приятна музика от тук срещу 59 евро без цена на доставката. Побързайте!