T-Post
T-Post
T-Post
T-Post
T-Post

Какво би било ако превърнеш едно списание в t-shirt? Да, с текст от вътрешната страна на тениската и графично изображение от външната. Въпреки че звучи странно, тази идея всъщност съществува от 9 години насам.

Създадено през 2004 година, T-Post е първото списание в света, което можеш да носиш като t-shirt. Основателите му го описват като streetwear бранд, повлиян от случващото се около нас. То съчетава писмени истории с дизайн, изразени върху най-добрият образ на уличната култура – графичният t-shirt.

Knock, Knock Who’s There?

Подобно на любимото ти хартиено списание, T-Post идва до вратата като абонаментна услуга. Всеки абонат получава нова тениска веднъж месечно или нов брой, както може да се каже в случая.

Едно от най-любопитните неща, свързани с T-Post е това, че абонатите никога не знаят каква ще бъде тениската, която получават по пощата си. Точно като подарък за рожденния ден, който нямаш търпение да получиш всяка година. Няма място за притеснение – ако харесваш нещата от архива на T-Post, то определено ще ти допаднат и новите им неща.

Историите

Историите в T-Post разказват за нещата от света, който ни заобикаля. Най-важното е, че те ще те накарат да се замислиш и да отвориш себе си към нови идеи и възгледи.

“Скептицизмът на света”, “Интернет уби уличната мода”, “NASA и първият сондаж на Марс”, “Twilight и True Blood накараха младото поколение отново да се влюби в книгата” са само малка част от темите, на които T-Post посвещава броевете си.

За теб и за никой друг

Списанието се произвежда в ограничен брой – 5,000 издания на месец. Това е причината, поради която се продава единствено като абонамент или в селектирани магазини като Colette (Париж), Reed Space (Ню Йорк) и Caliroots (Стокхолм).

Ако броят на абонаментите достигне до 5,000, всеки нов желаещ да получава T-Post ще трябва да изчака до момента, в който се освободи свободно място за него.

Зелено, по-зелено

Една от философиите на компанията е да не вреди на околната среда. Ето защо основателите й създават списанието в ограничени числа и винаги произвеждат без излишък и без допълнителни бройки. Нито повече, нито по-малко.

Принтерът, на който се отпечатват тениските е екологично заверен и използва eco-friendly мастило. T-Post споделят, че в момента търсят местни печатници, които ще сведат до минимум въглеродния дълг, свързан с доставката.

T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees
T-Post Tees

Можеш да разгледаш всички броеве на T-Post на tpostmag.com. Освен това можеш да получиш един безплатен брой преди да се абонираш.