Джордж Томпсън a.k.a Black Merlin непрестанно се надгражда и експериментира с различни стилове – от хипнотично dark техно и EBM до space disco и минимализъм. Има впечатляваща музикална кариера с издания за разнородни лейбъли, измежду които ESP Institute, Mannequin, Berceuse Heroique, Pinkman.

Резидентът на De school и редовен зад червената витрина на Red light radio Max Abysmal бързо се превръща в едно от разпознаваемите имена в Амстердам. Young Marco пък му гласува доверие и издава музиката на Макс за лейбъла си Safe Trip. Със страст към изпълнени с перкусии парчета, роденият в Австралия диджей владее рядкото изкуство на мега-интензивните сетове, създадени от бавни, мазни парчета.

За подгрявкана тези двамата ни очаква 2 часа сет от Dimitroff – добре познато лице в местната ъндърграунд електронна сцена през последното десетилетие и половина. Били сме свидетели на негови епични сетове в Studio EW или Δoлv, а вдъхновението му се крие дълбоко в йкйк на диджеите от Чикаго хауса. Експерт в усещането на хората и настроението им, което винаги се отразява в едно страхотно, запомнящо се парти.

Анна Мария ще се настани в малката зала на Micro, където няма да ни остави цяла вечер дори и миг почивка. Тя е основател на музикалния проект Истерика, съчетаващ електронната музика, пърформанса и визуалните изкуства, а сетовете ѝ са завладяващо пътешествие през дълбините на електро, итало и нов бийт, предадени с безкомпромисен стил.

След всичко това не можете да си позволите да си стоите вкъщи тази събота. Партито е на 7-ми март,  в 23 часа в Micro.